Vi söker medarbetare: Försäljningsingenjör

Vi söker Dig som vill jobba med försäljning av mätinstrument och system inom elkraft med placering i Stockholm eller Örebro.

Vem är du

Beving söker dig som har ett genuint intresse för elkraftssektorn och den teknik som används där kombinerat med viljan att göra affärer. Vi söker en person som är engagerad, målmedveten och har viljan att skapa goda affärsrelationer. Du är kommunikativ, har en positiv inställning och framförallt har du drivet och viljan att lyckas.

Vem är vi

Beving Elektronik AB affärskoncept bygger på djupa och långsiktiga relationer med teknikhandel som grundläggande affärsidé. Vi vänder oss till industrin, energisektorn och offentlig förvaltning, vårt sortiment omfattar utvalda produkter inom mätteknik, komponenter till eldistribution och utbildningar. Beving har idag 11 anställda, vi finns idag etablerade med kontor i Stockholm, Örebro och Trollhättan men verkar rikstäckande.

Företaget ingår i Addtech AB, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten inom Addtech består av cirka 120 självständiga bolag med ca 2000 anställda som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder.

Din tjänst

I tjänsten ingår att självständigt boka och besöka kunder, både gamla och nya. Presentera och demonstrera våra produkter, hjälpa till att finna bästa lösning för kundens unika behov. Besöket och kontakten med är fokus, er kontakt skall skapa en grund för framtida affärer och en långsiktig relation. Du kommer att vara länken mellan våra kunder och produkterna från de leverantörer vi representerar. Du kommer att under eget ansvar bearbeta kunden, offerera, förhandla och göra avslut. Ditt personliga engagemang är en nyckel i din framgång, du kommer att ha eget ansvar för ett antal produktgrupper. Tillsammans med leverantören kommer du att sätta mål och budget samt att genomföra planerade aktiviteter. I din roll rapporterar du direkt till VD och arbetar nära kollegor på våra tre kontor.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har arbetat inom elkraft, elteknik eller liknande områden. Det får gärna ha praktisk erfarenhet inom området, den vi söker bör känna igen sig på några av de egenskaper vi söker:
• Du har praktisk erfarenhet inom elkraftssektorn och har arbetat med kundrelationer
• Du är nyutexaminerad har vilja att lära nya saker och vill utvecklas inom försäljning.
• Du får gärna ha erfarenhet av försäljning till offentlig sektor.
• Du är van vid att arbeta i team med kunden i fokus
• Du har ett tekniskt intresse för mätteknik

 

Anställningen är placerad på något av våra kontor i Stockholm alternativt Örebro beroende av vad som passar dig bäst. I tjänsten ingår resor främst till våra kunder i Sverige men även till våra leverantörer i Europa. Körkort är ett krav och resvana en fördel.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars G Påhlsson, VD 08 – 6801180 eller skicka ansökan på lars.g.pahlsson@beving.se

 

Dela denna nyhet

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt Läs mer!