Elkvalitet

Beving är marknadsledande på kurser inom elkvalitet i Sverige. Vi har under många år arrangerat ett stort antal kurser, med en mängd nöjda kursdeltagare.

Vi vet att Du som kund gynnas av att ha en gedigen kunskap om våra produkter och hur man använder dem. Därför har vi under en följd av år utvecklat kurser såväl om tekniken som dess praktiska användning.

Våra kurser är pedagogiskt upplagda för att Du ska ha lätt att lära Dig, de utvecklas kontinuerligt och vi är noga med val av kursledare.

Vi erbjuder ett omfattande fast kursutbud och ordnar gärna företagsanpassade kurser i såväl teknik som användning/handhavande av våra produkter.

 

Praktisk nätdimensionering Praktisk nätdimensionering

Kursens längd: 2 dagar

Dimensionera morgondagens elnät med avseende på immunitet mot olika EMC-störningar.

Praktisk Elkvalitet Praktisk Elkvalitet

Kursens längd: 3 dagar

Kursens många laborationer vilket ger kursdeltagaren kunskaper att välja rätt mätinstrument/metod för att lösa elkvalitetsproblem.

Praktisk Mätanalys Praktisk Mätanalys

Kursens längd: 3 dagar

Dagens moderna mätinstrument ger ofta mycket utförlig information om störningar som finns i våra elnät. Lär dig analysera och tolka den.

Praktisk Energimätning Praktisk Energimätning

Kursens längd: 1 dag

Mätning av energi blir allt vanligare. Kursen ger dig en bra grund att stå på för att genomföra energimätningar på ett korrekt sätt.

Kontakt


Nyhetsbrev


Ogiltig e-postadress

Din e-postadress kommer endast att användas till våra nyhetsbrev och du kan när du vill själv avsluta prenumerationen.

Huvudkontor


Beving elektronik AB
Box 93
127 22 Skärholmen
Org nr: 556130-6696

08 - 680 11 99

info@beving.se

Beving Elektronik AB
Box 93
127 22 Skärholmen
Org nr: 556130-6696

08 - 680 11 99

info@beving.se

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt Läs mer!