Störningar i våra IT-system - uppdaterad

Disturbances in our IT-systems

Uppdatering 2019-12-16:

Arbetet med att återställa systemen har gått bra. Våra order och lagerfunktioner är återställda och fungerar normalt, vi kan fortsatt vara ngt påverkade av order som är lagda före den 27/10. Har ni leveranser eller beställningar som inte har kommit fram ber vi er kontakta vår ordergrupp via e-post eller telefon:

08 - 680 11 99

Vi har ett nytt system för hantering av fakturor och för er som vill ha faktura med epost vänligen kontakta Sandra Lindhagen: Tyvärr kan vi för närvarande inte leverera elektroniska fakturor.

Med Vänlig Hälsning/Regards
Beving Elektronik AB

_____________________________________________________

Uppdatering 2019-11-21:

Som tidigare meddelats så utsattes Beving Elektronik AB för en IT-attack den 30 oktober. Brottet, en så kallad ransomware-attack, har polisanmälts och är under utredning.

Arbetet med att återställa systemen fortlöper enligt plan, med aktivt stöd från externa experter. Målet är att komma tillbaka till normal verksamhet så fort som möjligt. Vi arbetar hårt för att upprätthålla verksamheten med hjälp av alternativa metoder och offline-metoder, och har fullt fokus på att minimera negativ påverkan på kunder och verksamhet.

Med Vänlig Hälsning/Regards
Beving Elektronik AB

_____________________________________________________

Vi har för tillfället stora störningar i våra IT-system, vilket gör att till exempel mejlkorrenspondens inte fungerar. Problemet är under utredning och vi har ännu ingen prognos om när det kan vara åtgärdat.

Under tiden är ni välkomna att kontakta oss på telefon: 08- 680 11 99

MVH
Beving

 

We are experiencing large disturbances in our IT systems, which for example makes it difficult to reach us via email. The problem is being investigated and we don't yet have any prognosis in when this will be solved.

Meanwhile, feel free to reach out to us on phone: +46 8 680 11 99

Best Regards
Beving

Kontakt


Nyhetsbrev


Ogiltig e-postadress
Fyll i de tecken ni ser på bilden i rutan nedan.
Invalid Input

Din e-postadress kommer endast att användas till våra nyhetsbrev och du kan när du vill själv avsluta prenumerationen.

Huvudkontor


Beving elektronik AB
Storsätragränd 10
127 39 Skärholmen
Org nr: 556130-6696

08 - 680 11 99

info@beving.se

Beving Elektronik AB
Box 93
127 22 Skärholmen
Org nr: 556130-6696

08 - 680 11 99

info@beving.se

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt Läs mer!