• Kunskap
 • Erfarenhet
 • Kvalitet

Så här arbetar Beving gällande covid-19 (Corona)

Vi på Beving tar covid-19 på största allvar och gör allt vi kan för att skydda våra kunder och anställda.
Vi har vidtagit åtgärder för att säkerställa att våra leveranser påverkas så lite som möjligt. Vi står i daglig kontakt med våra leverantörer och meddelar er om det skulle uppkomma några förseningar. Flertalet länder har stängt sina gränser vilket kan leda till förseningar.

 • Åtgärder vi genomfört för att minska spridning av smitta:

  Upprättat interna riktlinjer och informerat alla medarbetare om förebyggande av smittspridning.
  Alla anställda som har möjlighet jobbar hemifrån och samtliga möten genomförs via Teams, Skype eller liknande applikationer där det är möjligt.
  Lagret håller öppet och vid eventuell smitta eller behov av karantän, kan personal som arbetat hemma, ersätta nuvarande personal på plats.
  Vi undviker fysiska möten och resor i möjligaste mån. Våra säljare finns tillgängliga på telefon och mail. 
  Vi står i daglig kontakt med våra leverantörer. Ni kan nå oss via order@beving.se i det fall ni vill ha information om en leverans.
  Vi prioriterar leveranser som är riktade till offentlig verksamhet och som kan behövas för att stödja viktig samhällsverksamhet.

Att du som kund skall känna dig säker och trygg är viktigt för oss. Har du en fråga så kontakta oss, vi kan lösa många frågor via telefon eller mail. Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer och agerar i enlighet med dem.
Se vidare: www.folkhalsomyndigheten.se.

 

Kontaktperson

Maria Westman
VD / Försäljning
076 - 100 00 23
Skicka e-post

Senaste artiklarna