Vi söker en säljare

Vi söker Dig som vill jobba med försäljning av mätinstrument och system inom elkraft med placering i Stockholm

Vem är du?

Beving söker dig som har ett genuint intresse för elkraftssektorn, och den teknik som används där, kombinerat med viljan att göra affärer. Vi söker en person som är engagerad, målmedveten och har viljan att skapa goda affärsrelationer.

Vilka är vi?

Beving Elektronik AB är ett bolag med 11 anställda och vi arbetar med teknisk försäljning. Vi vänder oss till svenska kunder framförallt inom industrisektorn, energisektorn och offentlig förvaltning. Vårt sortiment omfattar produkter inom mätteknik, komponenter inom eldistribution och utbildningar. Beving finns idag etablerade med kontor i Stockholm, Örebro och Trollhättan men verkar rikstäckande.

Företaget ingår i Addtech AB, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten inom Addtech består av cirka 120 självständiga bolag med ca 2000 anställda som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder.

Din tjänst

I tjänsten ingår att självständigt boka och besöka kunder, både gamla och nya. Presentera och demonstrera våra produkter och att hjälpa kunden hitta den bästa lösningen till deras unika behov. Besöket och kontakten med våra kunder är fokus, kontakten skall skapa en grund för framtida affärer och en långsiktig relation. Du kommer att vara länken mellan våra kunder och de leverantörer vi representerar. Du kommer att under eget ansvar bearbeta kunden, offerera, förhandla och göra avslut. Ditt personliga engagemang är en nyckel i din framgång, du kommer att ha eget ansvar för ett antal produktgrupper. Tillsammans med leverantören kommer du att sätta mål och budget samt att genomföra planerade aktiviteter. I din roll rapporterar du direkt till VD tillsammans med kollegor på våra tre kontor.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har arbetat inom elkraft, elteknik eller liknande områden. Du får gärna ha praktisk erfarenhet inom området och bör känna igen sig på några av de egenskaper vi söker:

  • Du har praktisk erfarenhet inom elkraftssektorn och har arbetat med kundrelationer
  • Du är nyutexaminerad har vilja att lära nya saker och vill utvecklas inom försäljning.
  • Du får gärna ha erfarenhet av försäljning till offentlig sektor.
  • Du är van vid att arbeta i team med kunden i fokus
  • Du har ett tekniskt intresse för mätteknik

Anställningen är placerad på något av våra kontor i Stockholm alternativt Örebro beroende av vad som passar dig bäst. I tjänsten ingår resor främst till våra kunder i Sverige men även till våra leverantörer i Europa. Körkort är ett krav och resvana en fördel.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars G Påhlsson, VD 08 – 680 11 80 eller skicka ansökan till lars.g.pahlsson@beving.se

 

Hoppas vi väckt ditt intresse och att vi hörs snart!

MVH
Beving

Kontakt


Nyhetsbrev


Ogiltig e-postadress
Fyll i de tecken ni ser på bilden i rutan nedan.
Invalid Input

Din e-postadress kommer endast att användas till våra nyhetsbrev och du kan när du vill själv avsluta prenumerationen.

Huvudkontor


Beving elektronik AB
Storsätragränd 10
127 39 Skärholmen
Org nr: 556130-6696

08 - 680 11 99

info@beving.se

Beving Elektronik AB
Box 93
127 22 Skärholmen
Org nr: 556130-6696

08 - 680 11 99

info@beving.se

Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt Läs mer!