• Kunskap
  • Erfarenhet
  • Kvalitet

Ny revolutionerande plattform för jordfelsövervakning och isolationsövervakning

Benders nya plattform SmartDetect för jordfelsövervakning och isolationsövervakning förenklar och förbättrar. Men vad exakt innebär den nya plattformen och vad är fördelarna?

Den kompakta designen
De två första produkterna i SmartDetect-serien, ISO415R och RCM410R, har en bredd på endast 18 mm. Bender-enheter har aldrig varit så tunna!

Enkel och intuitiv hantering
För enkla applikationer förväntar sig marknaden idag enheter som är lätta att använda även utan grundliga kunskaper. Helst ska allt vara självförklarande utan att man behöver läsa långa manualer, därför har Bender förenklat handhavandet och inställningsmöjligheterna.

Drift via app
Med "Bender Connect" -appen är det enkelt att ställa in och läsa av mätvärden, detta görs via NFC-kommunikation. Inställningar kan göras både i drift och även utan att ens ta upp instrumentet ur förpackningen.

Fler gränssnitt
Utöver Benders egna gränssnitt har enheterna Modbus RTU-gränssnitt, detta gör det ännu enklare att integrera enheterna i ett större övergripande system.

Bender ISO415 och RCM410 är de två första produkterna i Smartdetect-familjen. Produktserien kommer att utökas med flera nya spännande produkter under hösten 2022 och 2023.

Med SmartDetect-familjen vill Bender ta ytterligare ett steg mot framtiden.

Kontakta oss för att få hjälp med lösningar för övervakning av er anläggning.

Kontaktperson

Fredrik Spang
Försäljning
019 - 18 35 29
Skicka e-post

Kontaktperson

Magnus Eriksson
Försäljning
070 - 318 86 63
08 - 680 11 65
Skicka e-post

Relaterade produkter

Relaterat från kunskapsbanken

Senaste artiklarna